Notifikation ved nyt indlæg ophører

Fremover sendes der ikke en mail, når jeg skriver et nyt indlæg. Når man som jeg ikke har til formål at gøre forretning med sin blog, så er det forholdsmæssigt dyrt at benytte sådanne plugins.

Jeg vil derfor slette alle mailadresser på dem, som har tilmeldt sig denne service.

I stedet vil jeg genoptage det månedlige nyhedsbrev og selvfølgelig skrive indlæg indimellem. Desuden lægger jeg jævnligt et opslag op på Berlin-nyt’s Facebook Side, så følg endelig også med der.

Da det ligger helt tilbage fra Corona tiden, at jeg sendte Nyhedsbrev ud, er denne liste nok ikke helt aktuel mere. Nogle af jer vil nok allerede være på den, men jeg sætter en tilmeldingsformular på i højre sidespalte, så I kan skrive jer på, hvis I ønsker at modtage Nyhedsbrev en gang om måneden.

Jeg håber på forståelse og at I stadig har lyst til at følge Berlin-nyt.dk. Vil I hellere, at jeg tilføjer jer på listen for nyhedsbrevet, er I velkomne til at skrive til mig på mail@berlin-nyt.dk og oplyse den mailadresse, I ønsker at modtage nyhedsbrevet på.