Sommerferie i Berlin 1

Jeg skal nu ikke selv holde sommerferie i Berlin. Jeg skal cykle i Sverige. Turen Göteborg-Malmö. Det bliver helt sikkert også en rigtig god ferie. Min følgesvend er igen Flemming, som I kender fra Berlin-turen i maj måned. Flemming er lige så vild med Sverige, som jeg er med Berlin, så denne gang er det ham der viser frem.

Turen begynder på torsdag den 22. juni, og det bliver uden Mac og Ipad men dog med Iphone.

Men jeg kommer til at udgive et berlin-nyt indlæg en gang imellem undervejs – sådan ca. hver anden dag. Og det kommer altsammen til at handle om, hvad man kan opleve i Berlin her i sommer.

Jeg skriver ikke undervejs, for det er for træls at skrive indlæg på Iphonen. Jeg skrive nogle indlæg på forhånd, så de blot skal udgives.

I den forgangne uge har jeg fået nyhedsbrev fra berlin.de, hvor de fortæller, hvad der sker i Berlin i juli måned. Og det er en god inspiration for mig. Mange af begivenhederne er årligt tilbagevendende, men der er også nogle nye. F.eks. er der kommet et nyt kunstmuseum til i Potsdam, som har en udstilling, der ser rigtig spændende ud.

Der kommer også en række open air arrangementer: koncerter, film, gadeteater osv. Så glæd jer til de kommende uger med nyt om sommeren i Berlin.

Måske kommer der en enkelt lille hilsen fra Sverige – i anledning af midsommeren. For det er der også nogle svenskere i Berlin, der holder i hævd.

Skriv et svar