Skal vi danse?

Sommetider er der nogen, der spørger mig: Hvordan finder du på, hvad du vil skrive om på berlin-nyt?

Svaret er som regel, at det slet ikke er svært. Det svære er at vælge mellem alt det, der er at skrive om. Det gælder om at følge med i, hvad der rører sig, at høre lidt radio, se noget fjernsyn og kigge lidt på nettet, og så selvfølgelig at suge alt det til mig, som jeg kan, når jeg er i byen. Og så får jeg god inspiration fra diverse nyhedsbreve, som jeg har tilmeldt mig, så jeg kan holde mig opdateret.

Nogle gange sker der noget i retning af en kædereaktion, når jeg skal til at vælge emnet for dagens indlæg. I dag ville jeg egentlig have skrevet om VisitBerlins top 11 liste for open air arrangementer i Berlin. Men den kan I jo så selv gå ind og tjekke nu. Et af stederne førte mig til dans i Clärchens Ballhaus.

Der er mange, der har nævnt det for mig, når der bliver snakket Berlin. Jeg må indrømme, at jeg endnu aldrig selv har svunget dansebenet der, men det kan da godt være, man skal prøve det. Når man elsker musik og kan holde både takt og tone, så skulle det da nok kunne blive en god oplevelse.

Prøv at se programmet på hjemmesiden for Clärchens Ballhaus her. Der er jo dans hver eneste aften, de fleste gange er det muligt at få undervisning, hvis man har brug for det. Det er både for begyndere (Einsteiger) og viderekomne (Fortgeschrittene). I aften kan man fx danse argentinsk tango og standard/latin.

Det lyder altså meget hyggeligt. Hvis nogen af jer læserne har prøvet at være til dans/undervisning i Clärchens Ballhaus, vil I måske lige skrive en lille kommentar og fortælle et par ord om, hvordan det var?

For en ordens skyld skal jeg nævne, at Chlärchens Ballhaus også er et spisested, og at der også er koncerter om søndagen. Det kan I se mere om på hjemmesiden.

TV Berlin har været på besøg til Tanztee en søndag og fortæller lidt om mulighederne for at danse i Clärchens Ballhaus:

Skriv gerne en kommentar