Show for børn i Friedrichstadt-Palast

Nu er der også noget for børnene i Friedrichstadt-Palast.

Showet for de voksne The Wyld, som har været på godt et års tid, har fået flotte anmeldelser fra hele verden, og det er også et bragende flot show – jeg har set det tre gange og følte mig top-underholdt alle tre gange.

Således overbevist om kvaliteten på produktionerne i Friedrichstadt-Palast tør jeg godt anbefale det show for børn, som netop er kommet på repertoiret, og som spilles til og med 29. januar. Showet hedder Keinschneechaos og det er etablissementets unge kunstnere, som opfører det store show, som har over 100 unge dansere på scenen. Aldersmæssigt anbefales det for børn fra 5 år.

Fortællingen i showet handler om at sneen forsvinder uden nogen naturlig grund, så to drenge beslutter at finde ud af hvorfor. Det fører et hvirvlende eventyr med sig, hvor drengene kommer gennem mørke skove, til tivoliparker og en fabrik, der laver lyserøde plydskaniner. Her finder de  finder årsagen til sneens forsvinden. Og det ender vist nok med, at sneen kommer tilbage.

Hvis I har børn med til en juletur i Berlin, vil dette show helt givet være en uforglemmelig oplevelse for hele familien. Se mere på Friedrichstadt-Palasts hjemmeside.

Foto: Tamás Hári
Foto: Tamás Hári

Skriv et svar