Rundvisning på Kennedy museet

Berlin har også et museum for Kennedy familien. John F Kennedys besøg i Berlin i 1963 er en del af byens historie. Så det er helt naturligt med et museum for familien Kennedy i Berlin.

Jeg har besøgt museet en gang for flere år siden, da det stadig lå med adresse på Unter den Linden. Jeg har altid haft en fascination for familien Kennedy, og det var en stor oplevelse at besøge museet, hvor der er udstillet mange fotografier og personlige effekter, og hvor der er meget info at se om familien. Siden er museet flyttet til Auguststrasse, her har jeg endnu ikke besøgt museet, men det er på ønskelisten til næste besøg.

Så vil jeg besøge det en lørdag, for om lørdagen er der nemlig gratis omvisninger, som man kan deltage ii. Omvisningerne har den fælles overskrift Students for The Kennedys, da det er studerende, som viser rundt.

Der er også rundvisning i dag, lørdag den 3. september, og i dag er temaet borgerrettighedsbevægelsen, som opstod i USA midt i 1950’erne. På omvisningen fortælles om, hvilken indflydelse John F Kennedy fik på borgerrettighedsbevægelsen.

Omvisningen begynder klokken 16, og det er som sagt gratis at deltage, når man har betalt entré til museet.

Se mere på Kennedy Museets hjemmeside her eller museets Facebookside her

Skriv et svar