RSS feeds fra berlin-nyt

Det er så dejligt at få reaktioner fra jer læsere. Mails med spørgsmål og kommentarer. Mange tak for det.

For et par dage siden fik jeg mail fra en læser, som gerne ville have berlin-nyt som RSS feed. Så måtte jeg til at undersøge, hvordan det fungerer. Jeg tror nu, at jeg har haft feed på engang, men det var via google, og efter at jeg valgte at gå væk fra google blog, google statistik og google reklamer, så er den nok gået ud af kraft.

Men takket været mailen fra læseren kan jeg nu levere RSS feed igen. Det er ganske let, når man bruger WordPress, viser det sig. I kan bruge ikonet øverst til højre, hvis I vil have feeds i jeres web-browser. Hvis I vil have dem på telefonen, kan I med fordel downloade app’en Simply RSS (i hvert fald til iOS) – det er den jeg synes fungerer bedst. Når I har åbnet app’en tilføjer I blot et nyt feed og adressen til berlin-nyt er http://berlin-nyt.dk/feed.

I kan selv indstille i app’en, hvor mange indlæg I vil have liggende ad gange. God fornøjelse med det!

Skriv et svar