Roncallis julecirkus

U-Bahn reklame for Roncallis Julecirkus 2014. Foto Kirsten Andersen
U-Bahn reklame for Roncallis Julecirkus 2014. Foto Kirsten Andersen

I dag vil jeg bare lige minde om, at der er cirkus i by. Som I selv kan læse på billedet besøger Cirkus Roncalli Berlin fra 18. december og indtil 4. januar næste år.  Og I kan se flere oplysninger og læse historien om Circus Roncalli på cirkusets hjemmeside.

Det kunne sagtens være noget med et tur i cirkus, hvis juleferien går til Berlin. Det borger som regel for et par timers underholdning i en verden af artister, klovner og store og små dyr, som kan lave de mest mulige og umulige kunster. Jeg bliver imponeret, hver gang jeg ser sådan en flot cirkusforestillin.

Billetter kan I købe på Roncallis hjemmeside. Og når I er der, så kig lige under fanen Shop også. Her kan man købe flotte cirkusplakater, bøger, programmer, Cd’er, PC-spil og meget mere.

Tidspunkterne for forestillingerne varierer lidt, så det skal I lige undersøge, når I bestiller billetterne. Det er nødvendigt at scrolle ned på siden for at få klokkeslettene at se. I kommer direkte til billetbestillingssiden, hvis I klikker på linket her. Roncalli billetbestilling. Cirkus Roncalli spiller i Tempodrom, som ligger Möckerstr. 10.

Skriv et svar