Nyt: Rundvisninger i Spreepark!

Spreepark, forlystelsesparken i det tidligere Østberlin, har lige siden genforeningen været genstand for en kolossal interesse. Historien om et mislykket forsøg på at køre den som et Tivoli og mystik omkring ejeren samt parkens henliggen i forfald gennem flere år er fortalt mange steder – også her på berlin-nyt (se evt. tidligere indlæg).

Det endte med at det offentligt funderede Grün Berlin overtog parken og nu skal til at udvikle en plan for Parkens fremtid. I begyndelsen af juli måned i år blev der holdt et møde, hvor borgerne kunne komme med forslag til, hvad parken fremover skal bruges til. Disse forslag vil nu blive dokumenteret og offentliggjort i efteråret på hjemmesiden for Spree Park.

Den gode nyhed er, at der nu igen vil blive udbudt rundvisninger i Spree Park hver 14. dag. Den første rundvisning var søndag den 31. juli og den trak rigtigt mange mennesker til. Næste undervisning er altså søndag den 14. august, og tilbudet om undervisningen fortsætter ind til oktober måned i år. På rundvisningerne, som varer 90 minutter, kan man se dele af den nu øde liggende Park, men man får også fortalt om planerne for videreudvikling af området.

Man skal tilmelde sig på hjemmesiden for Spree Park her.

Der er også er en ny film at se her.

Foto til indlægget: Rool Paap, Flickr

Skriv et svar