Nyhedsbrev?

Efter en nøjere drøftelse med mig selv er jeg kommet frem til, at jeg indstiller udgivelsen af det månedlige nyhedsbrev.

I betragtning af at min blog opdateres dagligt, tillader jeg mig at konkludere, at der ikke er direkte behov for et separat månedligt nyhedsbrev.

Men der kan derimod godt være en idé i at kigge en måned frem omkring månedsskiftet. Derfor vil jeg på bloggen komme med en oversigt over nogle udvalgte begivenheder i måneden, der kommer.

Jeg hører gerne fra jer læsere og modtagere af det månedlige nyhedsbrev, hvad jeres reaktion på min beslutning er.

I dag vil jeg give nogle tip til de store begivenheder i Berlin i april måned.

Den 3. april er det tid til Berlin Halvmarathon. Se mere her.

10. april optræder The Boss Hoss, også kaldet die Berliner Cowboys i Max-Schmeling-Halle. Se mere her.

14. april er der international Reord Store Day. Jeg har udsorteret pladeforretningerne i Berlin, der deltager i dag. Se listen her.

Så skal vi over i computerspil-afdelingen. International Games Week afholdes i Berlin fra 18. – 24. april. På 16 forskellige lokationer – bl.a. Computerspielemuseum – holdes forskellige arrangementer i samspil mellem spilproducenter, teknologifirmaer og computerspillere. Se mere om det her.

Den 22. april er 100 året for violinisten Yehudi Menuhins fødsel. En af de største violinister gennem tiden. Det fejrer Konzerthaus med en koncert med en af Menuhins elever Daniel Hope. Se mere her.

Det sidste tip i månedsoversigten for april er i kunstens verden. Gallerierne i Berlin holder Gallery Weekend fra 29. aptil til 1. maj. Se mere om det her.

Skriv et svar