Nyhedsbrev for juni 2020

Desværre kunne jeg sagtens bruge samme overskrift på et Nyhedsbrev for juni som for maj måned. For Berlin må stadig vente et stykke tid endnu. Ganske vist er det nu muligt at rejse ind i Tyskland, men man skal holde sig fra storbyerne. Derfor kommer dette nyhedsbrev ikke til at indholde tips til aktiviteter. Det er svært her fra Lyngby at have føling med, hvordan tingene udvikler sig i Berlin. Der kan hurtigt ske ændring, og jeg vil ikke risikere at sende nogen et forkert sted hen.

Det er ærgerligt, men det er en alvorlig situation vi har for os, og det kan vi ikke andet end at respektere.

Mange af koncerthusene streamer stadig, så vi kan få lidt af stemningen fra Berlin. Museerne har som jeg også nævnte i sidste nyhedsbrev meget at tilbyde online. De er begyndt at åbne igen, men det har vi som turister jo ikke mulighed for at benytte os af endnu. At klikke ind på hjemmesiderne og følge med – det er den mulighed, vi har.

Visitberlin.de og berlin.de er to gode sider at følge. Også Rbb’s Abendschau og nordischebotschaften.de er gode til at finde lidt Berlin-nyt og -stemning.

Se også under fanerne her på siden og find inspiration til kommende rejser, selv om de måske ligger et godt stykke ud i fremtiden. Og husk historiskerejser.dk, hvor historikeren Anders Bager Eriksen fortæller om Tyskland og Berlins historie og arrangerer rejser til mange andre destinationer i Tyskland end Berlin.

Og så skal vi bare glæde os til, at vi igen kan besøge Berlin og nyde den dejlige by!

Skriv gerne en kommentar