Nye Guidebøger

For nogle dage siden fik jeg en nyhedsmail fra Kulturkaufhaus Dussmann. Det handlede denne gang om nye guidebøger om Berlin. Der var et par stykker imellem, som jeg tror har interesse for berlin-nyts læsere.

En af bøgerne Ab ins Grüne (Ud i det grønne), skrevet af Klaus Schedde, giver forslag til 66 udflugtsmål, som man kan nå med S-Bahn. Turene er til parker og slotte, badesøer og skove, fritids og museumsparker, gamle små byer og idylliske landsbyer, seværdigheder og Biergartener. Læs mere om bogen her.

En anden ny guidebog er Berlin – Kiez für Kiez, skrevet af Julia Brodauf. (Kiez er det tyske ord for en lille lokal bydel eller kvarter). I bogen beskrives 80 spadsereture gennem alle Berlins 12 “Bevirker”. Der bliver fortalt om historie og samtid, atmosfære og anekdoter. Bogen indeholder også kort for hver spadseretur. Læs mere om denne bog her.

Den tredje nye guidebog, jeg vil nævne fra nyhedsbrevet er næsten alligevel en gammel kending. Det er bogen 111 Orte in Berlin, die man gesehen haben muss, der nu er udkommet i en udgave for børn. Den er skrevet af Isa Grütering og Natascha Korol og hedder nu 111 Orte für Kinder in Berlin, die man gesehen haben muss. Læs mere om bogen her.

I kan læse om alle bøgerne ved at gå til online versionen af  nyhedsbrevet fra Dussmann her.

Skriv et svar