Musica reanimata i Konzerthaus i aften

I aften kl. 20 er der mulighed for at komme til en af foreningen Musica Reanimatas Gesprächskonzerter. Det er i den lille intime sal Musikclub i Konzerthaus på Gendarmenmarkt.

Musica reanimata betyder genoplivet musik. Og det er netop foreningens formål at få komponister frem i lyset, som man ikke rigtigt kender til i dag på grund af, at de fik deres karriere smadret af nazismen. Gesprächskonzert betyder samtalekoncert. På koncerterne bliver en ekspert interviewet af en journalist eller en anden person med viden og interesse for emnet. Og koncertdelen går selvfølgelig ud på, at der spilles musik af den komponist, det drejer sig om. Eller det kan også være musik af andre komponister, som har tæt tilknytning til hovedpersonen.

På koncerten i aften kan man få fortalt om og høre musik af de to komponister Marcel Rubin og Karl Alwin, som var i exil i Mexico.

Jeg har været til en af Musica Reanimatas koncerter en gang det passede med at jeg var i Berlin. Det var faktisk en stor oplevelse, så det kan jeg kun anbefale. Billetten koster 8 Euro, og der er mulighed for at købe lidt at spise og drikke under koncerten.

Læs mere på Konzerthaus’ hjemmeside http://www.konzerthaus.de/programm/musica-reanimata-gespraechskonzert/2216

Konzerthaus, Gendarmenmarkt. Festival of Lights 2014. Foto: Kirsten Andersen
Konzerthaus, Gendarmenmarkt. Festival of Lights 2014. Foto: Kirsten Andersen

Skriv et svar