MuseumsJournal med Sommertillæg

Da jeg kom hjem fra min første lille del af sommerferien, lå den ny MuseumsJournal i min postkasse. Det er altid spændende at få fingre i den og læse om, hvad der sker på museerne i Berlin. MuseumsJournal udkommer en gang i kvartalet, og jeg får den tilsendt som abonnent, men den kan også købes på museerne og i boghandler. MuseumsJournal, som udgives af organisationen Kulturprojekte Berlin, koster i løssalg 6,90 Euro.

MuseumsJournal_juli20152MuseumsJounal_juli2015Der er måske en pointe i at købe den aktuelle udgave, for den indholder den fine folder Museums Sommer, som dækker juli og august. Folderen indeholder et kort med placering af museer, som ligger op til et grønt område og har museumspark. F.eks. vidste jeg ikke, at der bag Deustsches Technik Museum er en park. Her kan man spise en picknick ved søen og se en gammel vindmølle og en gammel vandmølle. Der er rigtig mange flere forslag i folderen.

I folderen henvises også til www.MuseumsSommer.de. Jeg har tjekket den – og den er super. Men hvis I helst vil have noget i hånden, så er det altså muligt at købe magasinet.

Skriv et svar