Museer jeg selv har besøgt – opdateret

Alle med smart phone, tablet, Ipad eller såmænd blot en PC ved, at opdateringer er blevet lige så fast en bestanddel af vores hverdag som den daglige vitaminpille, for at systemet virker som det skal.

Sådan er det også med linkene her på berlin-nyt. Jeg lover ikke, at jeg kan følge med på alle fronter, men engang imellem foretager jeg en link-revision her og der. Det har jeg lige gjort på siden “Museer jeg har besøgt”, som man finder under fanen Museer.  Opdateringen var hårdt tiltrængt, viste det sig. Men nu virker alle linkene, så I kommer det rigtige sted hen, når I klikker på dem.

I kan altså roligt tage et kig på listen og blive inspireret. Jeg henviser uden yderligere kommentarer til museernes hjemmesider. Det at jeg har dem på listen, er i sig selv et udtryk for, at jeg vil anbefale andre at se museet. Men i forbindelse med mit besøg på museet skriver jeg som regel et indlæg om det eller den udstilling, jeg har set. I går var jeg f.eks. en tur på Musikinstrumentenmuseum, det var vældig interessant, og det fortæller jeg mere om en af de kommende dage.

 

Skriv et svar