Mummenschanz i Komische Oper

Foto: Mummenschanz
Foto: Mummenschanz

Mummenschanz er et af de ord, som bare er sjove at sige. Og man kan forestille sig mange ting, hvis man prøver at tænke på, hvad det betyder. Jeg var derfor nødt til at slå det op og Wikipedia fortæller, at det har oprindelse i den engelske betegnelse for en mimer – “a mummer”. Og så er vi på rette spor.

Mummenschanz er en schweizisk verdensberømt teatergruppe, som skaber fortællingen med fantastiske masker, former og koreografi, altså ingen tale. Gruppen har bl.a. spillet flere år på Broadway.

I disse dage gæster Mummenschanz Komische Oper, og da det er teater uden ord, er det en oplagt mulighed for at gå i teatret i Berlin som dansk turist. Efter hvad jeg har set af klip fra deres forestillinger, så tror jeg, det vil blive en flot og sjov oplevelse – og man kan jo sagtens tage børn med.

Der spilles i aften den 23. juli og til og med søndag den 26. juli, lørdag er der to forestillinger. Se mere på http://www.komische-oper-berlin.de/spielplan/2015-07/mummenschanz/1209/, hvor I også kan se nogle billeder og en lille film http://www.komische-oper-berlin.de/spielplan/2015-07/mummenschanz/1209/#

Se også Mummenschanz’ egen hjemmeside http://www.mummenschanz.com/de/, hvor I også kan bestille billetter. Men ellers gå til Komische Opers billetkontor og køb dem.

Skriv et svar