Markthalle Neun to go

Det seneste nyhedsbrev fra Markthalle Neun fortalte om, at man nu kan finde Markthalle Neun på Potsdamer Platz i form af mobile stande, såkaldte “Trucks”.

Markthalle Neun er kendt for at stå for gode og lokale råvarer,  den gode kvalitet og økologi i fødevarerne. Dette koncept vil de gerne udbrede til to go madkulturen.

Derfor har de denne sommer taget konsekvensen og kørt nogle madvogne til Potsdamer Platz, så fx det arbejdende folk kan gå hen og købe sig noget gedigent mad i frokostpausen.

Hvilket godt initiativ. Det er jo netop, når man når til midt på dagen og er rigtig sulten, at man falder for fristelsen til at købe noget fastfood, der generelt ikke er så sundt. Hvis man så ikke er så heldig, at der er en kantine på ens arbejdsplads, som laver noget ordentligt mad, så er det jo skønt at kunne gå hen til Markthalle Neun’s vogne, hvor man ved at maden både ser lækker ud, smager godt og er af bedste kvalitet.

Det er selvfølgelig muligt for alle at købe mad fra Markthalle Neuns’s Trucks.

Der er tre “Trucks”, nemlig Meat Truck, Veggie Truck og Coffee Truck., og de er at finde  i Varian-Fry-Strasse mandag-fredag kl. 11.30-15.

I kan læse mere om Markthalle Neun og dette nye tiltag på Markthalle Neuns hjemmeside her.

Foto til indlæg: Fotocopyright: Markthalle 9

Skriv et svar