Istid og vejrudsigt

Istid og vejrudsigt – selvom det måske ikke er så indlysende, så hører de to ord ret godt sammen. I hvert fald i mit indlæg her i dag.  Jeg har oplevet Berlin på en varm sommerdag. Det kan være ulideligt. Det man tænker mest på er: hvornår falder temperaturen? Det næste man tænker på er: hvor kunne det være godt med en is! Er I med?

Lad os tage det sidste ord i overskriften først. Vejrudsigt. Det er varmt i Berlin nu, og for at planlægge dagen – ikke bare i dag, men hver dag på ferien – så er vejrudsigten uundværlig. Her på bloggen er der en vejrudsigt i sidespalten i højre side. Ved at klikke på den kan man få en meget detaljeret udsigt for den enkelte dag, faktisk time for time. Udsigten for Berlin i dag siger 27 grader og indimellem kraftigt uvejr med torden og regn. Se mere her. Det kan altså være fornuftigt at opholde sig indendøre på de tidspunkter, hvor der er meldt uvejr og regn. Og det fører videre til det første ord i overskriften.

Istid. Her kunne nogen tro, at jeg tænker på det naturhistoriske museum, som også er absolut anbefalelsesværdigt. Men det gør jeg nu ikke. Det er mere spise-is, jeg tænker på. For is er temaet for Sommernaschmarkt i dag den 5. juni 2016 i Markthalle Neun. Den store is-dag, som holdes i samarbejde med Slow-Food Berlin åbner kl. 12 og varer ved til kl. 18. Det bliver et rent slaraffenland af alle mulige slags is og andre sommerlækkerier, hvor alt selvfølgelig holder det høje kvalitetsniveau, som Markthalle Neun borger for. Der er i dag også et program, hvor man får lov til at kigge med og se, hvordan isene og sommerlækkerierne fremstilles. Se dagens program i Markthalle Neun her.

Foto til indlægget: © Berliner Naschmarkt.

Skriv gerne en kommentar