Mall of Berlin – det er stort!

Mall of Berlin. Foto: Kirsten Andersen
Mall of Berlin. Foto: Kirsten Andersen

For et par dage siden havde jeg lejlighed til at se Mall of Berlin – det nyåbnede shopping center på Leipziger Platz 12. Derfra logoet LP12, som går igen i hele byggeriet.

Hvordan er det så? Det er frem for alt stort… kæmpestort! Jeg har faktisk aldrig været i så stort et shopping center før. Her kan man få en hel dag til at gå, hvis man kan holde til det.

Jeg vil ikke begynde at remse op af alle de 270 butikker, som er i centret – det kan I selv se, når I kommer der. Eller I kan læse det på deres hjemmeside http://www.mallofberlin.de/

lp121_redu
Berlin-nyts redaktør i en af de lækre lædersofaer. Foto: Rikke Lyngsø Christensen

Men jeg vil sige, at der er pænt og nydeligt. Stort og luftigt. Oaser med flotte lædersofaer, som man kan sætte sig i og hvile sig. Det er faktisk rigtig dejligt, at der er mulighed for det, uden at det behøver være i en café, hvor man skal købe et eller andet. Men er man sulten eller tørstig, så findes der en såkaldt Food Court – altså en afdeling med spisesteder.

Jeg var ikke gearet til shopping, den dag jeg så det – jeg skulle kun kigge lokalerne. Men det gav da lyst til at tage pengepungen op af lommen, næste gang jeg kommer der.

Logoet for Mall of Berlin, Leipziger Platz 12
Logoet for Mall of Berlin, Leipziger Platz 12

Skriv et svar