Lejlighed i København og Nyhedsbrevet for maj…

Nyhedsbrevet er på vej. Beklager forsinkelsen. Det kommer i løbet af et par dage.

Jeg er lidt hængt op for tiden og håber I bærer over med mig. Jeg har solgt min lejlighed i Aalborg skal i løbet af sommeren/efteråret  flytte til København. Så der er udover det daglige job meget at bruge tiden på. Men Berlin-nyt skal der også være tid til.

Hvorfor skal jeg så til København? Jo, i februar fik jeg et lille barnebarn – den søde lille Liva – og i juni kommer der en lille dreng. Så I kan nok forstå, at jeg skal være i nærheden af dem, når jeg går på efterløn til september.

Derfor vil jeg også her benytte muligheden for at spørge, om nogen kender nogen, der skal sælge en lille andelslejlighed i København eller har en lejlighed til leje omkring Østerbro eller på Amager?  Man får jo ikke noget for ikke at spørge, vel?

Skriv gerne en kommentar