16. maj 2021

Lejlighed i København og Nyhedsbrevet for maj…

Nyhedsbrevet er på vej. Beklager forsinkelsen. Det kommer i løbet af et par dage.

Jeg er lidt hængt op for tiden og håber I bærer over med mig. Jeg har solgt min lejlighed i Aalborg skal i løbet af sommeren/efteråret  flytte til København. Så der er udover det daglige job meget at bruge tiden på. Men Berlin-nyt skal der også være tid til.

Hvorfor skal jeg så til København? Jo, i februar fik jeg et lille barnebarn – den søde lille Liva – og i juni kommer der en lille dreng. Så I kan nok forstå, at jeg skal være i nærheden af dem, når jeg går på efterløn til september.

Derfor vil jeg også her benytte muligheden for at spørge, om nogen kender nogen, der skal sælge en lille andelslejlighed i København eller har en lejlighed til leje omkring Østerbro eller på Amager?  Man får jo ikke noget for ikke at spørge, vel?

Skriv gerne en kommentar

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close