Ku’damm 59

Så gik de nye afsnit af Ku’damm serien i gang. Nu hedder det Ku’damm 59, hvor den første sæson hed Ku’damm 56.

Der er altså gået tre år. Der er stadig fuld dramatik i familien Schøllack og jeg nød at se første del i søndags på ZDF. Jeg streamer det, da jeg har valgt TV-udbyder fra. Jeg ved derfor ikke, om der er danske tekster på, når det sendes. Men jeg vil tro der er. Det er der nemlig ofte på nabolandes TV-serier. Læs i øvrigt om Nabolandskanalerne og serien her.

Det der var mit egentlige ærinde i dag var, at på ZDF’s Mediathek ligger der en dokumentarudsendelse om den tid, som serien Ku’damm udspiller sig i. Den dokumentar har jeg set, og den er rigtig interessant. Der er mange historiske optagelser fra Berlin, fx ser man et klip fra dengang den nye Gedächtniskirche var ved at blive bygget.

Læs mere om dokumentationen Ku’damm 59 og se den her.

Skriv et svar