Konditorei Buchwald i 160 år

Rbb Abendschau havde i aftes et indslag om Konditorei Buchwald, som kan fejre 160 års fødselsdag. Konditoriet var hofleverandør for Hohenzollerne, og nu er det fjerde generation, der fører konditoriet videre. Konditoriets speciale er Baumkuchen. Jeg har jo lagt mærke til den slags kage, men ikke lige hæftet mig ved betegnelsen – I kan se i Rbb’s indslag, hvad Baumkuchen er.

Når man har planlagt besøg i Berlin i nær fremtid, så er det selvfølgelig noget der vækker stor interesse at høre om et konditori, man ikke har kendt før. Der er jo intet som en god kop kappe og et lækkert stykke kage, når man har været rundt i byen eller på museumsbesøg.

Konditori Buchwald ligger i Bartningallee 29, og såvidt jeg lige kan se på kortet skulle man kunne komme tæt på ved at stå af på S-tog station Bellevue. Jeg tror da min vej må falde forbi konditoriet i november.

Se mere på http://www.konditorei-buchwald.de/

Skriv gerne en kommentar