Karl Lagerfeld og mig

Da jeg skulle bestemme, hvad jeg vil skrive om i dag, fik jeg idéen til lige at tjekke, hvem der udover mig har fødselsdag i dag. Jeg kender selv mange, der har. Men måske var det sjovest at skrive om en som mange kender.

Sådan noget kan man slå op på internettet. Er man tysk orienteret søger man på “geboren an” – og så kommer f.eks. navnet Karl Lagerfeld frem. Den kendte modeskaber bliver 82 år i dag – Tillykke Karl!

Nej, det er nu ikke fordi, jeg er på fornavn med ham, og jeg forventer heller ikke hverken lykønskning eller gave fra ham – det kunne jo ellers være interessant nok…

Nu er dette en blog om Berlin, så jeg skulle også undersøge, hvad der findes om og af Karl Lagerfeld i Berlin. Lagerfeld er født i Hamburg og bor i Paris. Men jeg ved jo, at han af og til viser sig på den røde løber i Berlin. Der er da også flere forretninger med Karl Lagerfelds design i Berlin. Det kan man se, ved at gå ind på hjemmesiden karl.com. Den nyeste er åbnet i Berlin Mitte i Neue Schönhauser Strasse, men ellers er der en Lagerfeld i Mall of Berlin, to forretninger på Friedrichstrasse og en på Kurfürstendamm.

Ja, så heldig er Karl Lagerfeld, at fordi han har fødselsdag samme dag som mig, så får han gratis reklame her på bloggen. Og i får dagens shopping tip 🙂

Og så skal I da også lige have et link til Lagerfelds efterårs/vinterkollektion

Skriv et svar