Juli – og sommer i Berlin

Her på den første juli-dag skal der komme en håndfuld anbefalinger til aktiviteter i det sommervarme Berlin, for der skinner solen vel altid 🙂

Når det så alligevel bliver for hedt – for det har det tendens til i Berlin – så kan man gå i skygge på museerne. I Gemäldegalerie på Kulturforum vises fra den 1. juli en udstilling med værker af Velasquez. Se mere om den udstilling her.

Som jeg vist har nævnt tidligere, så er der Classic Open Air på Gendarmenmarkt fra den 21.-25. juli. Der er et fantastisk program med store orkestre og kendte solister. Se mit tidligere indlæg her.

Den 16. juli inviterer Botanisk Have i Dahlem til Caribisk sommeraften. Haven åbner kl. 17 og arrangementet slutter kl. 02.00. Der er eksotisk, caribisk og cubansk mad, der er drinks, dans og musik blandt alle de flotte planter rundt i den til lejligheden ekstra festligt pyntede have. Se mere om Botanische Nacht her, hvor I også kan se info vedr. billetkøb.

Museums Sommer har igen i år et fint program med museernes udendørs arrangementer. Sidste år var der en specialfolder med MuseumsJournal, der omhandlede Museums Sommer. Jeg har endnu ikke modtaget MuseumsJournal for juli kvartal, men så kan man heldigvis finde programmet for Museums Sommer på Museumsportal Berlin. Se det her.

Den sidste begivenhed jeg vil anbefale enten at være med til eller være tilskuer til er Vattenfall City Nacht. Et sommernatløb, hvor der er mulighed for at løbe, gå, løbe på inline rulleskøjter eller køre i kørestol gennem City West. Se mere om Vattenfall City Nacht her.

Skriv et svar