Jazz i Köpenick

I år er det 20 år siden restauranten Berliner Ratskeller i Köpenick startede som jazz-spillested. Stedet fik også oparbejdet  en tradition med jazzkoncerter i gården om sommeren, som varede ved gennem 18 år.  Nu er gården under sanering, og jazz musikken foregår kun indendørs  i Ratskeller.

Programmet for sommeren og efteråret indeholder flere af de sangere og musikere, der deltog for 20 år siden, og der er lagt program helt frem til nytårsaften, hvor der er Nytårsgala-koncert med titlen “In the mood” og et orkester med navnet ”Die hot Swingers” !

Programmet kan hentes på: http://ratskeller-koepenick.de/de/programm/, og det kan anbefales at købe billetter over nettet på forhånd, hvis man ikke vil gå forgæves.

Hvis man går ind på hjemmesiden under VM i fodbold, kan man se at Ratskeller også bruges til andet – i denne forbindelse fodbold på storskærm!

Kan man lide jazz, er det også en god ide at holde øje med Musikinstrumenten-Museet ved Philharmonien, som den sidste torsdag i hver måned har en – gratis – jazzkoncert. De har været afholdt siden 2006. Den seneste blev afholdt 26. juni og programmet for 2. halvår af 2014 ligger endnu ikke klar – måske p.gr.a. de ombygninger, som pt er i gang på museet. Men det er værd at holde øje med på:

http://www.sim.spk-berlin.de/jazz_im_mim_1116.html

Skriv gerne en kommentar