Home Opera – nu med koncert nr. 100 i Berlin

Hvor er det flot og godt gået! Home Opera kan i april måned fejre, at de nu har holdt opera-koncert i private hjem 100 gange. Tilllykke med det! Koncert nr. 100 bliver opført i Berlin den 30. april. Se mere om, hvordan du kan komme til jubilæumskoncerten her.

Det geniale koncept Home Opera er grundlagt af den danske mezzosopran Hetna Regitze Bruun i Berlin maj 2012. Med reference til udtrykket Home Service (hjemmeservice) fortæller navnet Home Opera ganske godt, hvad det handler om. Operasangerne kommer hjem i dagligstuen, hvor der så kan inviteres gæster til en lille koncert.

Det hele begyndte som sagt i Berlin, og siden er der også blevet mulighed for hjemmeopera i andre lande i Europa. I marts og april måned er der f.eks. Home Opera i Århus og senere på sommeren også i København og på Fyn.

Home Opera ønsker med sit koncept at gøre det muligt at høre opera i hjemlige og hyggelige omgivelser, hvor det måske er nemmere at blive fortrolig med operagenren, som i de fleste tilfælde kræver lidt investering af tid, research og interesse, for at man får rigtigt udbytte af den.

Home Opera består af et større ensemble af sangere og pianister fra alle mulige forskellige lande, og koncerterne besættes varierende fra gang til gang. Se mere her.

Prisen for at komme til en Home Opera koncert ligger mellem 38 og 70 €

Læs mere om Home Opera på den ganske udmærkede hjemmeside her.

Skriv et svar