Fri internet på U-Bahnstationer

På et af Nahverkehrs tweet så jeg lige, at der nu kommer fri internet på U-Bahnstationerne i Berlin. Det lyder vel nok godt!

Tweetet linkede til en artikel i Berliner Morgenpost, som fortæller om BVG’s projekt med at udbygge et netværk på stationerne. Allerede indenfor få dage skulle der være fri internet på følgende stationer: Mehringdamm, Möckernbrücke, Gleisdreieck, Alt-Tempelhof, Hausvogteiplatz, Bülowstraße, Rosa-Luxemburg-Platz og Nollendorfplatz.

Der står ikke noget i artiklen om, hvad nettets navn vil være, men det er nok ret indlysende. I får link til artiklen i Berliner Morgenpost her.

Morgenpost skriver endvidere, at DB har forpligtet sig til at have gratis internet i alle ICE tog ved udgang af 2016. Det er jo bare skønt. Så kan man sidde og planlægge rejsen på vej til Berlin. Fra Aalborg, hvor jeg bor, er der trods alt ca. 8 timer. Læs mere om dette emne her.

Når vi nu er ved det, vil jeg lige knytte en kommentar til mit tidligere indlæg om fri internet i Berlin. Nettet har navnet _Free_Wifi_Berlin. Man skal ikke logge sig på eller godkende noget, man kan bare surfe løs. Og det er ikke begrænset til 30 min, som jeg tidligere har skrevet. Man skal nok selv lige tænke på, hvordan ens abonnement er med hensyn til dataforbrug i udlandet. Heldigvis blødes der meget op på taksterne i denne tid.

Lydbogsfirmaet Audible har på sin hjemmeside en fortegnelse over, hvor i Berlin det gratis Wifi kan benyttes. Det kan I se mere om her.

Skriv et svar