Fotos fra Berlin

I dag får i lige et par billeder fra den nylige Berlin-tur.

Vejret var dejligt i de dage, jeg var i byen og den planlagte tur på Unter den Linden blev kun forstyrret af alt byggerodet i forbindelse med gennemførelsen af U5.

Jeg var også henne og tage et foto af James-Smon-Galerie, som har forandret sig kolossalt, siden jeg var der sidst. Jeg har ikke lige nu på rede hånd, hvornår det skal stå færdigt, men jeg har jeg skrevet om andre steder her på siden http://berlin-nyt.dk/james-simon-galerie-seks-aar-senere/

Det går stærkt fremad med slotsbyggeriet lige nu. Jeg er som donator til en byggesten blevet inviteret til fremvisning den 23. juni. Men det er desværre på samme tid, hvor jeg er på cykeltur i Sverige. Det kunne ellers have været sjovt at være med til. Som donator får man også tilsendt et magasin og dvd’er med optagelser fra byggeprojektet, og de er altid mega-spændende at se.

Billederne her er hovedsageligt fra Unter den Linden turen – men også et enkelt fra Breitscheidplatz.

Skriv et svar