Fire koncerter i Pierre Boulez Saal

Allerede i aften er der mulighed for at komme til koncert med to af de helt store kunstnere. Det er Leif Ove Andsnes (klaver) og Christian Tetzlaff (violin), som vist ikke behøver nærmere præsentation nogen af dem. De spiller musik af Lutoslawski, Dvorak og Bartok. Læs mere om koncerten og køb billet her.

De næste tre koncerter, som er på programmet, er den 19., 22. og 26. september.

19. september har koncerten med  den canadiske klarinettist Francois Houle titlen The secret Lives of color. Farver og musik bliver ofte kædet sammen, og Francois Houle har komponeret et værk over temaet, som han spiller på koncerten. Han bliver akkompagneret af flere forskellige musikere og instrumenter. Læs mere om det og se en video, hvor musikeren fortæller om kompositionen her.

22. september er det strygekvartetten Marmen Quartet, der spiller både ny og gammel musik for strygekvartet. Velkendte navne er Mozart og Haydn. Lidt mindre kendt for nogle er måske Ligeti og endnu mere ukendt er sikkert den New Zealandske komponist Salina Fischer, som har skabt stykket Heal til kvartetten i 2020. Læs mere om denne koncert her.

Den 26. september det Streichquartett der Staatskapelle Berlin I, der spiller musik af Arnold Schönberg som led Pierre Boulez Saals Schönberg Cyklus. Der er dog også en strygekvartet af Haydn på programmet denne aften. Også denne koncert kan I læse mere om. Det gør I på linket her.

Man skal vise negativ test, være fuldt vaccineret eller kunne vise at man er helbredt efter corona, og man skal bære mundbind af typen FFP2, indtil man sidder ned. Alle sæder er igen besat. Læs om Pierre Boulez Saal’s coronarestriktioner her.

Skriv gerne en kommentar