Februar i Berlin byder på…

I dag er det ugentlige indlæg udvidet til at kigge frem i hele næste måned. Jeg har valgt nogle begivenheder ud, som også er beskrevet i det månedelige nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet indeholder denne gang  – selvfølgelig havde jeg nær sagt – lidt om Berlinalen, som begynder i den kommende uge, den 5. februar og løber til og med den 15. februar. Der bliver vist film i mere end 30 biografer rundt i Berlin og der bliver sikkert mulighed for at se nogle af de kendte skuespiller på den røde løber, hvis man har lyst til sådan noget. Så skal man indfinde sig ved Berlinale Palast, Marlene-Dietrich-Platz 1 – hvornår, det må man undersøge i programmet på Berlinalens hjemmeside. I Berlinale Palast finder også åbningsfesten sted, men er man ikke i Berlin, kan man se alle stjernerne alligevel, man kan nemlig følge åbningsfesten på nettet via hjemmesiden. Det bliver 10 dage med mange film og spænding om, hvem der vinder guldbjørnen og sølvbjørnene.

Fra den 2. februar begynder billetsalget til filmene, se også mere om det på Berlinalens hjemmeside.

Øvrige emner i mit nyhedsbrev for februar er Disney on Ice, en fotoudstilling med kendte Berliner-hoveder, Tornerose som ballet, vinterferie-program for børn på MACHmit! museum for børn, restauranter med valentinsmenu og Lunch koncerter i Philharmonie. I kan læse lidt mere i Nyhedsbrevet for februar på linket her.

I kan tilmelde jer mit månedlige nyhedsbrev i sidepanelet, det er der nu 200 læsere, der har gjort, og det gør mig virkelig glad, at så mange ønsker at få mine tips direkte i mailboksen hver måned.

Skriv et svar