Brandenburger Tor

Få en rundvisning i Berlin

Hver torsdag får jeg et nyhedsbrev fra berlin.de med tips til Berlin-turister.

Denne gang fangede mit øje et tip, som ganske vist ikke er noget nyhed i sig selv, men som nok er værd at nævne her på berlin-nyt. Det handler om rundvisninger i byen Berlin.

Hvis I har været i Berlin eller andre storbyer, så er I sikkert også bekendt med rundvisningerne i busser eller i byer, hvor der er vand, i skibe. Det er også en udmærket måde til at stifte et første bekendtskab med en by. Man når meget på lidt tid.

Nyhedsbrevet fra berlin.de fortæller om rundvisninger til fods eller på cykel. Her ville jeg personligt foretrække turen til fods. Men det har sikkert noget med min forsigtighed at gøre og min alder. For jeg synes, at når man cykler, skal man kigge efter trafikken også, og så får man ikke så meget med, som på en spadseretur. Men det er selvfølgelig et helt personligt valg.

Turene, som er udvalgt i berlin.de’s nyhedsbrev har forskellige temaer, og nogle er for jer som er i Berlin for første gang – altså en tur til attraktionerne i midtbyen. Andre bliver mere specifikke som fx en tur med historien om berlinmuren som tema. Priserne er også forskellige, men fælles er stort set, at turene varer ca. 2,5 time.

I kan se en oversigt over de udvalgte ture på berlin.de’s hjemmeside her.

Når jeg skriver udvalgte ture, skyldes det at dette selvfølgelig kun er et udvalg af, hvad der udbydes af rundvisninger i byen. I kan sikkert finde mange flere ved at spørge i et turist info eller I vil møde nogle tilbud på gaden. Men hvis I som jeg gerne vil have struktur også når I holder ferie, så er der altså her en mulighed for at booke en byrundvisning online.

Skriv et svar