Et par af weekendens loppemarkeder

Tierpark Berlin – som er den næststørste Zoologiske have efter Zoologischer Garten – holder loppemarked på søndag den 28. maj. Måske har dyrene fået for mange lopper og nu må de af med nogle af dem 🙂

Nej det er et nostalgisk loppemarked, hvor de sælger souvenirs og antikviteter fra tiden omkring og umiddelbart efter genforeningen. Måske kan man være heldig at få et stykke originalt berlinmur, hvem ved? Indtægterne fra salget går til et projekt, som arbejder med at beskytte visse truede dyrearter. Læs mere om loppemarkedet her og dyreparken Tierpark Berlin her. På samme link kan man se et bykort, der viser, hvor Tierpark ligger.

Et andet loppemarked, som afholdes søndag den 28.  maj er Mädchen Klamotte. Her sælges vintage dametøj og second hand tøj. Desuden alt tilbehør, som et kvindehjerte kan begære. Her skal der i modsætning til loppemarkedet i Tierpark betales 3 € i entré, men som et lille kuriosum har mænd fri entré 🙂 Sikkert et plaster på såret for at blive slæbt med til den lange tid, kvinderne kan bruge på at kigge, prøve og føle på alt tøjet og tilbehøret. Læs mere om Mädchen Klamotte her. Her er også et kort, så I kan se beliggenheden.

Skriv et svar