En alternativ nytårskoncert i TIPI

Hvis I ikke har fundet underholdningen til juleferien endnu, så er her et forslag.

I dagens Checkpoint, som er det daglige nyhedsbrev fra Tagesspiegel, så jeg en annonce for TIPI AM KANZLERAMTs nytårskoncert i dagene 1., 2. og 3. januar.

Jeg har ikke selv besøgt TIPI, men jeg har hørt andre sige, at forestillingerne der altid er i top. Det er vist også samme kunstnerstab, som spiller i Bar jeder Vernunft, hvor jeg har set Cabaret – og det var noget af det bedste, jeg har set nogen levere nogensinde.

Forestillingen, som spilles i dagene omkring nytår kaldes en nytårskoncert, og når jeg i overskriften kalder det en alternativ nytårskoncert, skyldes det, at jeg ud af programmet fornemmer at det er mere revy- og kabaretpræget, men selvfølgelig med musik. Og præsentationen af musikken er så vittigt formuleret: Bass, Gitarre, Schlagzeug und Eichhorn… Jeg hoppede da på den og begyndte at spekulere på, hvordan sådan et horn så ud. Men det er musikeren, som hedder Benedikt Eichhorn! Og han spiller klaver.

Foto i slider: Geburtstagsfest der Zelte 2012 ©Jan Wirdeier

Se mere om forestillingen Pigor und Eichhorn mit BandTIPI’s hjemmeside og mere om kunstnerne Thomas Pigor og Benedikt Eichhorn på www.pigor.de

Se også en youtube video og få et indtryk af de to på scenen.

Skriv gerne en kommentar