EM i svømning … i Velodrom

Øh… Velodrom? Er det ikke der, de plejer at køre cykelløb?

Jo-jo, det er det da! Men nu om dage skal et event jo helst afholdes på steder, der ikke er beregnet til den slags. Så bygger man bare et svømmebassin og fylder 2,5 million liter vand i det. At der ligger en svømmehal lige ved siden af Velodrom, det er ingen hindring for at flytte arrangementet til Velodrom. Den eksisterende (og en af de største i Berlin) svømmehal ved siden af Velodrom bruges til udspring og synkronsvømning.

Når man lige smækker et svømmebassin op i Velodrom er det for at skabe de bedste forhold for svømmerne, publikum og for selve eventen. Det skaber opmærksomhed, siger formanden for Deutscher Schwimm-Verband (DSV), Christa Thiel til Tagesspiegel. Avisen har været på besøg i Velodrom under opbygningen, læs artiklen her.

Europmamesterskaberne i svømning begyndte i går, den 13. august. Hvis I går ind på hjemmesiden for arrangementet, kan I læse, at der også foregår discipliner i det fri, nemlig Regattastrecke Grünau. Her skete der ved de første svømninger i går desværre et uheld med en kvindelig svømmer. Hun svømmede ind i en afmærkning og måtte reddes op af vandet og kom bevidstløs på hospitalet. Jeg så det i Abendschaus reportage.

På hjemmesiden er der fine oplysninger om alt, hvad man skal vide, hvis man vil overvære konkurrencerne. Svømning er jo en af de sportarter, som efter min meninger er meget underholdende at følge, og der er danske deltagere med, men det er ikke lykkedes mig at finde navnene.

Jeg vil tro at der også bliver noget at se i TV – også dansk TV fra EM i Berlin.

Se flere oplysninger på hjemmesiden for EM i svømning. EM i svømning har det officielle navn 32nd LEN European Swimming Championship og hjemmesideadressen er http://www.bln2014.de/ 

Skriv et svar