Der Palast, serie på ZDF

Mon der er nogle af jer, der følger med i serien Palast på ZDF? Og hvad synes I om den?

Jeg kom først med på tredje afsnit, og man kan desværre ikke se de tidligere afsnit i mediateket på ZDF. Jeg synes ikke, at det var en super interessant serie. Synes den handlede mere om to søstre, den delte by osv. end om Friederichstadt-Palast. Den delte by og murens fald har vi jo set behandlet i adskillige film og serier. Så jeg var lidt skuffet, hvis jeg skal være ærlig.

Den det kan jo skyldes, at jeg ikke var med fra begyndelsen, så derfor vil jeg gerne høre, om nogen kan anbefale serien? Så vil jeg da følge resten af afsnittene.

Jeg har flere gange været til show i Friedrichstadt-Palast, og det synes jeg var meget flot at se. Det kan jeg i hvert fald godt anbefale.

4 tanker om “Der Palast, serie på ZDF”

  1. Har set Plast de to første var ret interessant e der var en del gode kommentarer. Desværre tabte de forfatteren pusten i tredje afsnit. Kom ikke op på siden af kudam 56 Men se værdig absolut

Skriv gerne en kommentar