Dahler i Britzer Garten 2014

Dahlierne i Britzer Garten og IGA 2017

Det er nu og indtil frosten sætter ind, at man skal tage i Britzer Garten. Det er nemlig nu, at dahlierne blomstrer, og det er et regulært orgie i farver og former. 8000 forskellige sorter er der!

Ja det lyder som en overdrivelse, men når I har været der, vil I tro på det. Normalt er jeg ikke så blomsterbegejstret, men da var ude at se dahlierne blomstre, da blev jeg godt nok overvældet. Det er en oplevelse, man ikke må snyde sig selv for.

Jeg har jo skrevet om Britzer Garten nogle gange og vil ikke komme med gentagelser, blot henvise til mit tidligere indlæg. Og så lade nogle billeder fra mit besøg overbevise jer om, at I skal tage ud og se blomsterne.

På Britzer Gartens hjemmeside har de til slut i teksten om dahlierne en vejledning til transport til haven. Se mere her.

I år kan man få en anden stor have-oplevelse i Berlin ved at besøge den store IGA 2017-udstilling. Se mere om IGA program her.

Skriv et svar