Berlinrejser på messe

Hvis I går og tæller på knapper om både forårsturen og efterårsturen skal gå til Berlin, så kan I begynde med at få inspiration i de kommende to weekender.

Historiske Rejser er nemlig repræsenteret på to forårsmesser. Her vil Anders Bager Eriksen fortælle om to fine og eksklusive ture til Berlin, og dermed har I altså mulighed for at møde rejsearrangøren/guiden personligt.

Her i den kommende weekend er det på Forårsmessen 23.-24. marts i Ørbæk Midtpunkt, Langemosevej 5, 5853 Ørbæk, og det er lørdag den 23. marts kl. 13 at Anders er på programmet.

Næstkommende weekend er Anders at finde på Påskemarkedet i Rundbuehallerne 29.-30.marts i Svendborg ( Frederiksø 16e, 5700 Svendborg), og her fortæller han om rejserne Langfredag den 29. april kl 14

Den ene af rejserne er ret nært forestående – det er Berlin som du aldrig har oplevet den før. Den finder sted 29.april til 3.maj 2024.

Den anden rejse er Jubilæumsrejse til Berlin, Leipzig og Helmstedt-grænsen. Den finder sted 3.-10.november 2024 og er en jubilæumstur i anledning af 35 året for Murens Fald.

Så kom endelig og hør om rejserne og hils på Anders. I kan også orientere jer om rejserne på Historiske Rejsers hjemmeside:

Berlin som du aldrig har oplevet den før

Jubilæumsrejse til Berlin, Leipzig og Helmstedt-grænsen

Skriv et svar