Berlin i 2021 – Hvad sker der af nyt?

Visit Berlin er nu kommet med en stor oversigt over, hvad der sker af nye begivenheder og tiltag i Berlin i året, vi lige er begyndt på. Selvfølgelig står der også, at man skal orientere sig, fordi begivenhederne kan blive aflyst eller udsat, afhængigt af, hvordan corona pandemien udvikler sig.

En begivenhed, som min øjne stod stille ved, er åbningen af Neue Nationalgalerie. I 2014 boede jeg i Berlin i to måneder, oktober og november – en dejlig tid. Den dag jeg rejste hjem, lukkede de Neue Nationalgalerie ned og det skulle vare 5 år med renoveringen af huset. Det har så ikke holdt – men …næsten. Altså til sommer skal det åbne igen. Og jeg tør godt håbe på, at jeg måske kan være vaccineret, at pandemien er aftaget og at det er muligt at rejse til Berlin i efteråret. Så skal jeg helt sikkert gense Neue Nationalgalerie, som har fået en gennemgribende renovering. Det vil jeg glæde mig vanvittigt til.

Fotoet til indlægget her tog jeg i 2014, den dag, det var sidste mulighed at se museet inden nedlukningen.

Læs også mine tidligere indlæg om renoveringen af Neue Nationalgalerie, som der henvises til herunder.

I kan læse om alle begivenhederne her

Skriv et svar