Berlin Fashion Week

Der er for alvor gået mode i Berlin. To gange om året afholdes Berlin Fashion Week. Her samles alle modebranchens interessenter – det være sig designere, opkøbere, modepressen osv. Og det er i denne uge det foregår.

En stor del af Berlin Fashion Week får vi kun lov til at læse om og se billeder fra. Mange af modeshowene og messerne er lukkede arrangementer. MEN, der er selvfølgelig også en række arrangementer, som er åbne for publikum, og det er jo dem, der er interessante at henvise til her.

På hjemmesiden for Berlin Fashion Week er der en oversigt over, hvad der sker, og hvad der er lukkede og åbne arrangementer. Det skulle nok være muligt at finde noget at deltage i, hvis man er modeinteressert. Se mere her. Se også alle B2C-events og side-events.

På berlin.de er der også en oversigt over arrangementerne, som er offtentlige. Oversigten finder I her http://www.berlin.de/events/fashion-week/fashion-week-fuer-alle/

Rbb Abendschau har i Berlin Fashion Week-ugen en serie om modedesignere i Berlin, som ikke deltager i Berlin Fashion Week, men så sandelig har meget at byde på alligevel. Se indslagene her.

 

Skriv et svar