Berlin åbner så småt igen

Selv om udenrigsministeriet stadig fraråder al unødvendig rejse til Tyskland, synes jeg, at jeg vil vifte lidt med optimist-flaget. For færdigvaccinerede og deres børn under 18 år er undtaget fra reglen og kan rejse til landet. Men man skal så være meget opmærksom på lokale restriktioner. Læs mere om rejsevejledningen her. (Fold Generel anbefaling ud)

Og skal man så i isolation, når man kommer hjem? Tja… Det er lidt svært at se helt nøjagtigt, og alt kan jo ændre sig efter at jeg har skrevet dette. Men lige nu ser det ud til, at man ikke skal. Hvis du vil rejse til Berlin, så synes jeg du skal undersøge, om det kræver isolation, når du kommer hjem igen. Men her er hvad jeg kan finde lige nu om dette spørgsmål

Det går altså den rigtige vej nu. Herhjemme bliver vi flere og flere som er vaccinerede og flere og flere ting, som genåbner. Og selv om vi måske ikke vil rejse til Berlin endnu, så kan vi godt glæde os over, at det også begynder at gå godt der.  Der er nok nogle af Berlin-nyts læsere, som arbejder og opholder sig permanent i Berlin, og I kan jo nu gå på museum med et corona-pas ganske som vi kan her i Danmark. Se hvilke museer det drejer sig om og find deres udstillinger her.

Fra i dag bliver nogle af restriktionerne lempet for Berlin. Læs mere om det på linket her.

Det ser dog ud til, at restauranterne kun må servere udendørs endnu, men bare det at udgangsforbuddet mellem kl. 22 og 05 falder væk, må da være en befrielse. Så nu krydser vi fingre, for at der ikke sker for stor stigning igen og at det hele begynder at normalisere sig. Nu må vi altså være optimistiske!

 

Skriv et svar