Babylon Berlin kommer nu på DR 2

Og det er godt. For da jeg skrev om serien, at den blev vist på ARD 1, og at man kunne streame derfra, så havde jeg været lovlig optimistisk. For ARD tillod ikke, at man streamede denne serie fra udlandet.

Pyt, så! Jeg har hørt lidt fra en kilde, som kan se ARD, at serien nok er værd at se. Så fra  på onsdag den 31. oktober kan vi alle følge serien.

Det er altid dejligt og interessant at se en film, der har Berlin som kulisse, hvor man kan genkende gader og bygninger. Det bliver en dejligt optakt til efterårets Berlin-tur. Måske ikke lige dette miljø, som skal opsøges!

Serien, der er bygget på Volker Kutschers kriminalromaner, er produceret sammen med Sky og har allerede været vist der sidste år. Der er hele tre instruktører på serien, nemlig Tom Tykwer, Achim von Borries og Henk Handloegten.

I kan dog se “The making of” og små videoer med skuespillerne i serien på ARD. Jeg har set “The making of”, og jeg må sige, at der er noget at glæde sig til med denne serie. Der er gjort utrolig meget ud af at indfange 1920’ernes Berlin og Weimarrepublikken med alt, hvad det indebar af politiske uroligheder, hektisk natteliv og kriminelt miljø. Serien vil også vise, hvordan det kunne lade sige gøre, at nazisterne fik så stor magt, at Tyskland havnede i den store katastrofe.

Læs mere på seriens hjemmeside her, på Wikipedia her og på ARD’s hjemmeside her, hvor I kan se alle klippene.

Se endelig også traileren fra DR her

Skriv gerne en kommentar