Neue Nationalgalerie. November 2014. Foto: Kirsten Andersen

Åbent hus i Neue Nationalgalerie

I dag, den 5. juni 2021 og to dage frem er der mulighed for at komme ind og se det nyrenoverede Neue Nationalgalerie. Museet er en af de helt store attraktioner i Berlin, både hvad arkitekturen og samlingen angår.

Desværre kan jeg se på Facebook siden for Neue Nationalgalerie, at alle billetter til Åbent Hus dagene er væk. Men jeg synes stadig det er relevant at omtale begivenheden, for det er en god oplysning, at renoveringen nu er så langt, at resultatet kan præsenteres. Jeg glæder mig virkelig til at se museet igen, når det bliver muligt at rejse til Berlin uden restriktioner. Indenrigsministeriet fraråder pt alle ikke nødvendige rejser til Berlin – man kan klikke sig ind pr. region på kortet på IM’s hjemmeside her.

Heldigvis er der også mulighed for at se de nyrenoverede lokaler med en virtuel rundgang, kan man læse på Nationalgaleries blog.

Jeg læste om Åbent Hus dagene i nyhedsbrevet, som jeg får fra berlin.de, og der er også omtaler af de første udstillinger, når museet er genåbnet fra 22. august i år.

Her kommer link til de nævnte tip:

De kommende udstillinger: https://www.smb.museum/museen-einrichtungen/neue-nationalgalerie/ausstellungen/vorschau/

Den virtuelle rundgang: http://nng360.smb.museum/nng.html

Skriv et svar