Her i weekenden kan man på Alexanderplatz opleve en festival om vegansk og vegetarisk levevis. Det synes jeg, lyder interessant.
Når man jævnligt hører, at man risikerer en infektion af listeria eller andet fælt, eller fx at blive resistent over for penicillin, når man spiser kød, eller man ikke kan vide, om det er flere år gammelt kød, man steger bøffer af, ja så kan jeg faktisk godt overveje seriøst at blive vegetar.
Men hvad så? hvad gør man? hvad skal man sørge for at spise for at få alle de mineraler, proteiner og vitaminer, som man skal have. Hvad med fisk? Fjerkræ? Hvad er egentlig forskellen mellem vegan og vegetar?
Der er måske svar og gode råd at hente på Vegan-Vegetarisches Sommerfestival på Alexanderplatz her i weekenden. Der er boder med vegan- og vegetarmad, og der er stande med vejledning om vegetarkost samt foredrag. Desuden er der et stort program med underholdning både med musik og forskellige former for show. Jeg ville da nok have smuttet en tur forbi, hvis jeg var i Berlin.
På hjemmesiden for festivalen kan man se mere om programmet og hvem det er, som deltager på standende.