Vegansk levevis og bæredygtighed

Skal berlin-nyt nu til at være vegansk? Nej ikke nødvendigvis, men bæredygtig, det tror jeg godt man kan sige, at berlin-nyt er.

Overskriften går nu mere på at fortælle, at der her i weekenden afholdes en vegan-messe i Berlin – VeggieWorld Berlin. På hjemmesiden for messen står der, at Berlin anses for at være Europas vegane hovedstad, og at man derfor finder det naturligt at afholde sådan en vegan-messe i Berlin.

På messen kan man høre foredrag om at leve vegansk, se stjernekokke lave veganske retter og man kan se og prøvesmage veganske produkter. Der er omkring 70 udstillere som præsenterer produkter, som er fremstillet efter veganske retningslinier – mad, tøj, kosmetik osv. Det er altså en messe for alle som ønsker at leve sit liv uden dyreprodukter, eller ønsker at komme til at gøre det. Eller som måske også bare er nysgerrige for at få på det rene, hvad det egentlig betyder at være veganer i forhold til at være vegetar.

Messen afholdes i Station Berlin – en tidligere jernbanestation, som nu bruges til Events.

Samtidig med Veggieworld afholdes på samme lokation Heldenmarkt Berlin, som er en forbrugermesse for bæredygtige produkter.

Det er altså en søndag, hvor der er mulighed for at opgradere sin samvittighed hvad angår miljø og klimaforandring. Begge Messer har åbent i dag kl. 10-18.

Læs mere om Veggieworld Berlin

Læs mere om Heldenmarkt Berlin

Skriv gerne en kommentar