Upper West – Berlins smukkeste udsigt

Det er i hvert fald det slogan, de selv bruger. Upper West, den høje bygning som er i fuld fart opad ved Bahnhof Zoo. Konkurrent til Astoria Waldorf er der også nogen, der siger. For bygningen bliver lige så høj som hotellet, der rejste sig her for få år siden.

Der er sket meget i kvarteret i de seneste år – ikke mindst renoveringen af Bikinihaus, som nu hedder Bikini Berlin. Det er vel et par år siden – eller måske længere – at Schimmelpfenghaus, bygningen, hvor bl.a. den store musikforretning Cover Music med den gule facade var, blev revet ned, fordi Upper West skulle bygges. Jeg håndoptog en lille film på pladsen en tidlig formiddag i foråret 2007, her ser man faktisk hele bygningen, som nu er væk.

Nu er Upper West som sagt i fuld gang og her i begyndelsen af oktober 2015 fotograferede jeg status på den. Det er rigtig interessant at følge udviklingen i byen fra år til år.

Foto: Kirsten Andersen

Foto: Kirsten Andersen

I tirsdags havde Abendschau et indslag om Upper West, hvor Ulli Zelle er med på besigtigelse af byggeriet. Se indslag her

Se også hjemmesiden for Upper West fore mere info http://www.upper-west.de 

Skriv et svar