Ting omkring Tiergarten

I dag lader jeg egentlig Ulli Zelle fra rbb stå for alle forslagene.

Rbb har en serie som hedder Ulli Zelle in Berlin unterwegs. Og der er altid noget, der er værd at få med, når Ulli Zelle er på færde. Han er lidt at sammenligne med TV Nords Mogens kom forbi – blot hævet til Berlin-niveau.

Når jeg vælger at henvise til udsendelsen i går, er det fordi det handler om flere seværdige steder omkring S-Bahn Station Tiergarten. Tiergarten er en af de stationer man passerer med ICE-toget, når man kommer fra Danmark. Og Tiergarten er stationen efter/før Bahnhof Zoo.

Ulli Zelle tager udgangspunkt i et besøg hos en dame, som fra sin altan har udsigt over området og som bord i huset med det store træ malet på gavlen. Via hende får vi fortællinger om stederne deromkring, vi hører også historien om, hvorfor dette træ er malet på husgavlen.

Vil I høre lidt mere om Gadelygte-museet, Den kongelige porcelænsfabrik, hvorfor værtshuset Die Quelle med eget bryggeri serverer på kongeligt porcelæn, om loppemarkedet på Strasse des 17. Juni, som også er åbent i dag, kigge indenfor i en af husbådene ved Landwehrkanal og meget mere, så tag en kig på indslaget her.

Skriv et svar