Til jer der har set det meste….

Eller i hvert fald synes, at I har været i Berlin så mange gange, at I skal til at se noget af det, der ikke står i de fleste guide bøger.

For lidt tid siden fik jeg en mail fra nogle, som skulle til Berlin for jeg ved ikke hvilken gang, og om jeg havde nogle tips? Det havde jeg selvfølgelig. For det første kan man ved at søge her på siden under fanerne i toppen af siden eller via Tags’ene blive inspireret og måske finde noget, man ikke har været omkring.

Jeg har tilmeldt mig nyhedsbreve rundt omkring, bl.a. på Visit Berlin. Det sidste af slagsen derfra har et punkt, som de kalder Verborgene Orte (skjulte steder). På en liste har de samlet en række steder, som man ikke bliver ledt til i de gængse bøger for turister, men som det kan være meget interessant også at se. Nogle af dem har jeg nævnt her før – men nu får I linket til visitberlin.de’s side med listen. Der er link til en lidt længere fortælling om stederne med angivelse af beliggenhed m.m. Der skal nok være noget, der interesserer jer også.

Visitberlin.de’s side med skjulte steder.

Skriv gerne en kommentar