Botanischer Garten Berlin, april 2017. Foto: Jens Ole Christensen

Husk Botanische Nacht

I dag vil jeg blot minde om, at Botanischer Garten inviterer til Botanisk aften i morgen fredag den 21.juli og overmorgen lørdag den 22. juli kl. 17 til godt midnat.

Der er et kæmpemæssigt program, det skal I selv gå ind på hjemmesiden og studere. Der er flere forskellige programafdelinger, hvor man af overskrifterne kan se, at det fx handler om shamaner, den forbudte skov, dufte, en by af glas, en tryllehave osv. Og alle steder er der musikalsk underholdning i passende genrer aftenen igennem. Læs mere om programmet her, hvor der også ligger små præsentationsvideoer med de optrædende musikere.

Sidst på aftenen er der lys og pyroshow – altså noget med ild. Og dette sammen med musik, så det skal nok blive flot og festligt.

Det var oprindeligt kun den 22. juli, at der var Botanisk aften, men efterspørgslen efter billetter har været så stor, så der også bliver holdt Botanisk aften den 21. juli. Det betyder også, at I nok skal skynde jer at købe billetter, hvis I ved, at I gerne vil have sådan en oplevelse. Billetter køber I her.

Skriv et svar