Ship ohøj! sejltursæsonen er begyndt!

Nu kommer sæsonen, hvor vejret er perfekt til en sightseeing-sejltur i Berlin.

Der er flere sejltursfirmaer i Berlin. Jeg har valgt her at fortælle om det, som jeg har været på tur med flere gange. Det er Reederei Riedel, som er et af de store firmaer, der tilbyder sejlture i byen, og hvis man går ind og kigger på deres meget overskuelige og informative hjemmeside, kan man se alle de forskellige ture, der er at vælge imellem. Under hver kategori kan man klikke videre og se mere detaljeret information om, hvad turen indholder. Der bliver vist et kort over, hvor sejlturen forløber, og det bliver angivet, hvor længe de forskellige ture varer, hvor man stiger på og af og hvad det koster. Det er også listet op, hvilke seværdigheder, man kommer forbi på sejlturen. Man kan få guidningen på dansk i høretelefoner .

Turene, de kalder Linienfahrten, er faste ruter: Stadtkernfahrtenhvor man bliver  i Berlin Mitte, Spreefahrten der foregår udelukkende på Spree, Brückenfahrten, hvor man kommer under hele 64 broer på turen ad Spree og Landwehrkanal og Müggelseetour i den østlige del af byen, hvor man bl.a. kommer forbi East Side Gallery, Treptower Park og Schoss Köpenick. Læs mere om turene på linkene.

Under fanen Sonderfahrten & Events kan man vælge ture med fokus på særlige temaer. Der er en særlig påsketur, en tur med gudstjeneste på vandet, særlige ture på fars dag og mors dag, ture med krimi-tema osv. Program for hele året 2016 ligger på hjemmesiden, læs mere under linket her.

Det er godt at lægge en sejltur på feriens 3. dag, hvor man er træt i benene. For på sådan en tur kan man både opleve og hvile samtidig.

Så bare kast anker – og Ship Ohøj!

Skriv et svar