Opera Opera Opera

Nogen kan ikke få nok af det, andre kan ikke fordrage det – eller også er de bare ikke opera-modne endnu….

Heldigvis er der mennesker, der brænder så meget for opera, at de også har lyst til at formidle det til andre og arrangere ture, hvor der sørges for alt fra hotel, billetbestilling og transport. Det kan hjælpe på vej, hvis man har lyst til opera, men ikke rigtigt ved, hvordan man kommer i gang og hvad det går ud på.

En af de personer er Morten Schønberg Sørensen fra Musik og Rejser. Han har lige skrevet til mig, fordi han har nogle nyeoperarejser til Berlin i udbud i det nye år. Den første er 16.-18. februar, hvor Verdis Aida og Traviata er på programmet. Den næste er 16.-18. marts, hvor det er Wagners Lohengrin og Tristan, man kan svælge i. På begge rejser får man et foredrag om operaerne og en byrundtur i tilgift.

Der er også et rigtig fint tilbud om en tur, hvor man oplever Placido Domingo og Daniel Barenboim sammen i Philharmonie. Det er koncertopførelse af Wagners Parcifal (3. akt) med Domingo i titelrollen. På samme rejse kan man opleve Madame Butterfly i Deutsche oper. Igen er der foredrag og byrundtur – denne gang også til Potsdam. Hotellet er NH Kurfürstendamm – det kan I godt glæde jer til. Der har jeg boet engang – det var tip-top!

Når opera kombineres med kulturbyen Berlin, så kan det kun blive et godt mix. I får linket til Musik og Rejser her nedenfor, hvor I kan gå ind og kigge nærmere oplysninger og priser på operaturene til Berlin. Under fanen musik kan I også altid finde et link til Musik og Rejsers aktuelle tilbud.

http://www.musikogrejser.dk/

Skriv et svar