Nytårskoncert i Berlin – også hjemmefra

Nytårsaften er for nogle mennesker meget traditionsbundet – man fejrer den med de samme mennesker næsten hele livet igennem. For andre gør deres eller andres valg i livet, at det ikke kan blive sådan. Det kan betyde, at nogle fejrer nytårsaften med sig selv og kan have det ganske hyggeligt med det.

Det er nok mest disse mennesker dagens indlæg er henvendt til. For hvis I så også er interesseret i Berlin og klassisk musik, så har jeg en rigtig god idé til jeres nytårsaften. I kan nemlig komme til nytårskoncert med Berliner Philharmonikerne i den digitale koncertsal. Den streames over nettet – de fleste nye TV-apparater kan gå direkte på nettet, ellers brug en PC og kobl den til TV-apparatet.

Det er Sir Simon Rattle selv, der dirigerer og programmet består af Mozarts klaverkoncert KV 488 med pianisten Menahem Pressler som solist – desuden musik af Rameau, Kodály und Dvořák. Koncerten begynder på et lidt skævt tidspunkt, kl. 17.25. Der er adgang til den digitale koncertsal et kvarter før koncerten begynder. Et godt råd, sørg for at få købt billet og logget på i god tid, der kan gå lidt tid med at bakse med det. Mindstepris for en billet er 9,90 Eur, men så har man også adgang til den digitale koncertsal i 7 dage, også til arkivet, hvor man kan se et hav af koncerter. Og pladserne sørger man jo selv for, er de bedste i stuen 🙂

Man kan selvfølgelig også komme til koncerten i selve salen, hvis man er i Berlin. Den spilles også i aften kl. 20, og der er billetter tilbage i aften. I morgen aften, nytårsaften er der lige nu 1 billet tilbage.

Se mere på https://www.digitalconcerthall.com/de/live og http://www.berliner-philharmoniker.de/konzerte/kalender/

Skriv gerne en kommentar